Gizlilik Politikamız

Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı olarak kişisel verilerin güvenliği hususuna azami hassasiyet göstermekteyiz. Bu kapsamda 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca KVKK madde 10’dan kaynaklanan aydınlatma yükümlülüğümüzün yerine getirmek amacıyla aşağıdaki açıklamaları Şirket olarak ürün ve hizmetlerimizden faydalanan kişiler dahil olmak üzere müşterilerimiz ve web-sitemizi ve/veya mobil uygulamalarımızı kullanan 3. kişilerin dikkatine sunmak isteriz.

Design Studio Bodrum, reklamcılık pazarlama ve tasarım hizmetlerine’ne (Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı) ait olan www.designstudiobodrum.com web sitesi Design Studio Bodrum’un sunduğu hizmet ve çözümler hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı gizlilik haklarınıza saygı gösterir. Bu politika, toplayabileceğimiz ve kişisel veri olarak tanımlanabilecek bilgilerin kapsamını ve bu verileri nasıl kullanabileceğimiz konusunda sizi bilgilendirme amacını taşımaktadır.

Bu web sitesi aracılığı ile elde edinilen bilgilerin gizliliği Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı garantisi altındadır. Müşterilerin ve/veya web sitesi ziyaretçilerinin paylaştığı bilgiler, bilginin alınması esnasında uyarı ve teyit alınmadığı, izin verilmediği veya yasalarca zorunlu kılınmadığı sürece Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı dışındaki herhangi bir gerçek veya tüzel kişi ile paylaşılmaz.

www.designstudiobodrum.com web sitesinden Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı tarafından yönetilmeyen diğer web sitelerine bağlantılar verilse dahi söz konusu web sitelerin gizlilik ve diğer politikalarından Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı sorumlu tutulamaz.

Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı, bu internet sitesinde yer alan bütün hizmet ve çözümleri, sayfaları, bilgileri, görsel unsurları önceden bildirimde bulunmadan değiştirme hakkını saklı tutar.

Yürürlükteki yasaların gerektirdiği ölçüde, Design Studio Bodrum İnternet Sitesi aracılığıyla kişisel verilerinizi topladığında:

  • Size veri uygulamaları hakkında zamanında ve uygun bir bildirimde bulunacaktır;
  • Kişisel verilerinizi yalnızca bu verilerin hassaslığına, yasal gereksinimlere ve diğer unsurlara bağlı olarak açık veya zımni bir izin aldıktan sonra toplayacak, kullanacak, paylaşım yapacak ve aktaracaktır;
  • Kişisel verilerinizi yalnızca belirli ve sınırlı amaçlar için toplayacaktır.
  • Kişisel verilerinizi, toplandığı amaçla veya sizin tarafınızdan verilen izinle uyumlu olacak şekilde işleyecektir;
  • Kişisel verilerinizin amaçlanan kullanım için güvenilir, doğru, eksiksiz olmasını ve gerektiğinde güncel tutulmasını sağlamak için ticari olarak makul adımları atacaktır;
  • Kişisel verilerinizi, size “vazgeçme” seçeneği sunmadan doğrudan pazarlama amaçları doğrultusunda kullanmayacaktır ve

Design Studio Bodrum içindeki aktarımlar da dahil olmak üzere üçüncü bir tarafa paylaşım yapılan veya başka bir ülkeye aktarılan kişisel veriler için yeteri düzeyde koruma sağlamak amacıyla sözleşmeyle veya başka bir şekilde uygun koruma altına alacaktır.

Design Studio Bodrum İnternet Sitelerinden Toplanan Veriler ve Bu Verilerin Nasıl Kullanılabileceği Design Studio Bodrum İnternet Sitesi’ne bağlandığınızda ve kullandığında aşağıda sayılan 3 şekilde hakkınızda veri toplamamız mümkündür:

Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı, bilgisayarınızın sabit sürücüsüne bir “etiket” yükleyerek hakkınızdaki verileri toplayabilir. Bu etiket, “çerez” olarak bilinmektedir.

Tüm Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı İnternet Sitelerimizde “oturum çerezleri” kullanılmaktadır. Bir oturum çerezi bilgisayarınızı, sitemize giriş yaptığınızda bir bilgisayar tarafından oluşturulan, benzersiz bir tanımlayıcı ile etiketlemek için kullanılır. Bir oturum çerezi, sizi kişisel olarak tanımlamaz ve tarayıcınızı kapattıktan sonra sona erer. Oturum çerezlerini ziyaretçilerimizin sitelerimizi kullanma yolları (ziyaret ettikleri sayfalar, kullandıkları bağlantılar ve her bir sayfada kaldıkları süreler) hakkında istatistiksel veri toplamak için kullanmaktayız. Bu verileri (“tıklama akışı verileri” olarak bilinir), ziyaretçilerimizin menfaatlerini ve sitelerimizin içerik ve işlevselliğini iyileştirme gereksinimlerini daha iyi anlayacak biçimde istatistiksel olarak analiz etmekteyiz.

Bazı Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı İnternet siteleri “kalıcı çerezler” de kullanmaktadır. Bu çerezler tarayıcınızı kapattığınızda sona ermezler, siz onları silene kadar bilgisayarınızda kalırlar. Bilgisayarınıza münhasır bir tanımlayıcı atayarak, daha önceki seçim ve tercihlerinizin veritabanını oluşturabilir ve bu seçimlerin ve tercihlerin tekrar toplanmasına gereksinim duyulduğunda tarafımızdan otomatik olarak ve size zaman ve emekten tasarruf etmenizi sağlayarak temin edilebilirler.

Çerezleri almayı istememeniz durumunda, tarayıcınızı çerezleri reddedecek ya da bilgisayarınıza bir çerez yerleştirildiğinde uyaracak biçimde ayarlayabilirsiniz. Bir Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı İnternet Sitesi’ni ziyaret ettiğinizde çerezleri kabul etmeniz gerekmese de tarayıcınızın çerezleri reddetmesi durumunda, siteye ait tüm işlevleri kullanamayabilirsiniz.

Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı, bir Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı İnternet Sitesi’ni kullandığınızda bilerek ve isteyerek sağladığınız verileri toplamaktadır, (örneğin; e-posta uyarıları almak için kayıt olduğunuzda, bir anketi doldurduğunuzda ya da bir soru sorduğunuzda ya da geri bildirim ile e-posta gönderdiğinizde sağladığınız veriler) birçok durumda sağladığınız bu veriler kişisel veri olacaktır.

Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı, bu verileri sizin kişisel verileriniz sağlama amacınız doğrultusunda kullanmaktadır. Örneğin; e-posta uyarıları almak için kayıt yaptırmak üzere e-posta adresinizi verdiğinizde, e-posta adresinizi, talep ettiğiniz e-posta uyarılarını göndermek için kullanmaktayız.

Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı İnternet Sitelerinden topladığımız verileri, müşteri hizmetleri, yolsuzluğu önleme, pazar araştırması, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi iyileştirmek ve size ve şirketinize ilgi duyabileceğinize inandığımız bilgi ve teklifleri sunmak gibi çeşitli ticari amaçlar için de kullanabiliriz. Ayrıca tüm kişisel olarak tanımlayabilir verileri silebilir ve geri kalan verileri geçmişe yönelik, istatistiksel ve bilimsel amaçlarla kullanabiliriz.

Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı İnternet Sitelerinin birçoğu, kişisel verilerinizin kullanımı konusunda seçim yapmanıza olanak tanımaktadır. Çoğu durumda, seçimlerinizi kişisel verilerinizi verdiğiniz anda ve sayfada belirtmenizi istemekteyiz.

Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı, kendi İnternet Sitelerinden topladığı verileri posta listesi aracısı üçüncü kişilere sizin açık onayınız olmadan satmayacaktır.

Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı, kişisel verilerinizi diğer Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı iş birimleri ile paylaşabilir. Bunu yaptığımız zaman, söz konusu diğer Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı iş birimleri verilerinizi, asıl olarak toplanma (ya da sizin bilahare onayladığınız) amacı ile ve sadece bu Politika uyarınca, yürürlükteki her türlü gizlilik ve veri koruma kanunları ile uyumlu olacak biçimde ve Web Sitesi Gizlilik Bildirimlerine uygun olarak kullanacaktır.

Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı, kişisel verilerinizi, destek hizmetleri yürütmesi için birlikte çalıştığımız üçüncü taraflarla da paylaşabilir. Üçüncü tarafların, paylaştığımız kişisel verileri sadece adımıza hizmet vermek için kullanmaları ve kişisel verilerinizi kesinlikle gizli olarak ele almaları gerekmektedir.

Bazı durumlarda Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı, kişisel verilerinizi müşterilerimizle ve ürün veya hizmet sunmak amacıyla iş ortaklarımızla da paylaşabilir. Kişisel verilerinizin bu kişilerle paylaşılması halinde, topladığımız kişisel verilerinizi asıl olarak toplanma (ya da sizin bilahare onayladığınız) amacı ile sınırlı olarak ve sadece bu Politika uyarınca, yürürlükteki her türlü mevzuata ve ya Web Sitesi Gizlilik Bildirimleri ile uyumlu olacak biçimde kullanmalarını talep ederiz.

Belirli ve sınırlı durumlarda kişisel verilerinizi üçüncü taraflar ile paylaşabilir ya da bu üçüncü taraflara aktarabiliriz. Söz konusu durumun gerçekleşmesi halinde, kişisel verilerinizi korumak için uygun adımları atacağımızı taahhüt ederiz.

Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı İnternet Siteleri’nin çoğu, kişisel verilerinizin açıklanması ve/veya aktarılması hakkında seçim yapmanıza olanak tanır. Bu durumda, seçimlerinizi, kişisel verilerinizi verdiğiniz anda ve sayfada belirtmenizi istemekteyiz.

Kişisel verileriniz genellikle Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı veritabanlarında ya da hizmet sağlayıcılarımızın sunduğu veritabanlarında depolanır. Bu veritabanlarının çoğu Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı ait çeşitli ülkelerdeki sunucularda saklanmaktadır. Yasaların gerektirdiği ölçüde, kişisel verilerinizin ülkeniz dışına aktarılacak olması durumunda uygun bir bildirimde bulunulacaktır.

Kişisel verilerinizin yetkisiz ifşa, yanlış kullanım ya da değiştirilmeye karşı korumaya yardımcı olması için güvenlik almış olmakla birlikte, İnternete bağlı olan tüm bilgisayar ağlarında olduğu gibi, İnternet üzerinden sağlanan verilerin güvenliğini garanti edemeyiz ve makul kontrolümüzün dışındaki güvenlik ihlalleri konusunda sorumluluk kabul etmeyeceğiz.

Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı İnternet Siteleri, Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı tarafından işletilmeyen İnternet sitelerine bağlantılar içerebilir. Bu bağlantılar, hizmet olarak sağlanmakta olup bu sitelerin faaliyetleri ya da içeriği ile ilgili onay ya da işletmecileriyle herhangi bir ilişkinin varlığını iddia etmemektedir.Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı bu internet sitelerini kontrol etmemekte olup içerik, güvenlik ya da gizlilik uygulamaları konusunda sorumlu değildir. Siteyi kullanmadan ya da kişisel veriler vermeden önce, ziyaret ettiğiniz web sitelerinde yayınlanan gizlilik politikasını incelemenizi önermekteyiz.

Bir Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı İnternet Sitesinde bize verdiğiniz kişisel verileri, Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı  web sitesinde bulunan İletişim mekanizmalarını kullanarak gözden geçirebilir, düzeltebilir ve güncelleyebilirsiniz.

Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı İnternet Siteleri üzerinden toplanan kişisel verilerinizi, talep ettiğiniz hizmet, ürün ve verileri sağlamak amacıyla ya da yürürlükteki yasalar tarafından izin verildiği ölçüde saklamaktadır.

Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı bu Politikayı ve Web Sitesi Gizlilik Bildirimlerini, herhangi bir zamanda ve önceden bildirimde bulunmaksızın, güncelleme ya da değiştirme hakkını saklı tutar. Bu Politikayı ya da herhangi bir Gizlilik Bildirimini değiştirmemiz durumunda, değişiklikler kişisel verilere uygulanacaktır.

Şirket Ünvanı: Design Studio Bodrum Reklam ve Tasarım Ajansı “Ziya TIĞLI”

Adres: Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı No:118/15 Bodrum / Muğla / Türkiye 

Eposta: info@dsbodrum.com / ziya@dsbodrum.com

Tel: +90 (252) 363 03 68

Gsm: +90 (533) 318 33 69

WhatsApp WhatsApp Hızlı İletişim